|
||||||
| Duyurular Yönetim tarafından yapılan açıklamalar ve duyurular. |
|
| ||||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
![]() Doğum Günün kutlu olsun dostum nice 10 lara İnşallah...
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Artık Gizli Linkler Kalktı Teşekkür Butonuna Tıklamadan Gitmeyelim Lütfen... Herkesi YENİ açtığım Blog'uma Beklerim ![]() [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Ancak fikirdir varlığın, Gerisi et ve kemiktir bir yığın. MEVLANA [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] |
||
|
|
| musa_unsal2005kullanıcısının bu konusuna 6 kişi teşekkür etmiş: |
| Reklam | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
K9
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2009
Diggs: 0
Teşekkür: 1.095 325 mesajına 527 kere teşekkür edilmiş BaPu: 363282 (Hediye Ver)
|
doğum günün kutlu olsun ceset paşam nice yıllara Allah uzun ömürler versin
![]()
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Durumu : Kitap Okuyor ![]() ɯouǝʌ‾ʎǝpıds [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] ![]() Gözümdeki yaş olsan seni kaybetmemek için ağalamazdım |
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Tournaments Won: 2 Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür: 2.069 1.188 mesajına 2.128 kere teşekkür edilmiş BaPu: 981332 (Hediye Ver)
|
doğum günün kutlu olsun ceset
ßélki Sandığın Kadar Ukala,ßélkidé Tahmin Edémiyécéğin Kadar Mütévaziyim.ßiraz Saklıyım ßazén Yasaklıyım.Kimséyi Örnék Almam.Kimséyé Örnék øLmam. Arkama ßakmam.'Asla' Démém. 'Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén..ben TRABZONLUYUM,TRABZONSPORLUYUM.. okadar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İllaki Hatırlatmakmı Lazım ??![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
uA-Moderatör
![]()
Tournaments Won: 1 Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür: 1.615 899 mesajına 1.611 kere teşekkür edilmiş BaPu: 11194450 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 1843
Rep Puanı : 183426
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nice mutlu yıllara kardeşim doğumgünün kutlu olsun....
|
|
#5 |
|
AsistanMod
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür: 90 89 mesajına 126 kere teşekkür edilmiş BaPu: 1671714 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 924
Rep Puanı : 91810
Rep Seviyesi :
nice yıllara arkadaşım doğum günün kutlu olsun
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2009
Teşekkür: 551 44 mesajına 75 kere teşekkür edilmiş BaPu: 3484 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 712
Rep Puanı : 71007
Rep Seviyesi :
ee doğum günü çocuğu nerde
doğum günün kutlu olsun ceset kardeş... |
|
|
|
|
#7 |
|
K9
Teşekkür: 1.095 325 mesajına 527 kere teşekkür edilmiş BaPu: 363282 (Hediye Ver)
|
evet ceset nerdesin hiçmi görmedin bu konuyu
![]()
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Durumu : Kitap Okuyor ![]() ɯouǝʌ‾ʎǝpıds [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] ![]() Gözümdeki yaş olsan seni kaybetmemek için ağalamazdım |
|
|
|
|
#8 |
|
♠Süpe®♣Üye♠
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2005
Teşekkür: 88 496 mesajına 887 kere teşekkür edilmiş BaPu: 47521 (Hediye Ver)
|
Musa Kardesim cok tesekkur ederim .. Bilgisayarla ugrasmaktan forumu takip edemiyorum ne zamandir .. Cok utandim simdi ya :(
Musa / Spidey_Venom / JtRulli / Bozocan / Crazy / Azamiturk / Hepinize cok tesekkurler.. Gec olacak ama pasta alacagim hep beraber yeriz Cok tesekkurler arkadaslar..
![]() Ceddim ermeni Soykırımı Yapmak İsteseydi, Kainatta 1 Tane ermeni Kalmazdı. israil, fransız, danimarka Malı Almam, Aldırmam. soad Dinlemem, ahmet kaya Dinlemem. Türk'üm Demenin Suç, Müslümanım Demenin İrtica Nedeni Olduğu Bu Günlerde İNADINA TÜRKÜM İNADINA MÜSLÜMANIM!!! Konu ceset tarafından (18-01-2010 Saat 08:45 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
| cesetkullanıcısının bu konusuna 3 kişi teşekkür etmiş: |
|
|
#9 | |
|
K9
|
Alıntı:
ben ısmarlarım pastayı ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
♠Süpe®♣Üye♠
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2005
Teşekkür: 88 496 mesajına 887 kere teşekkür edilmiş BaPu: 47521 (Hediye Ver)
|
Mesajimi duzelttim.. Afedersin pasam
![]()
![]() Ceddim ermeni Soykırımı Yapmak İsteseydi, Kainatta 1 Tane ermeni Kalmazdı. israil, fransız, danimarka Malı Almam, Aldırmam. soad Dinlemem, ahmet kaya Dinlemem. Türk'üm Demenin Suç, Müslümanım Demenin İrtica Nedeni Olduğu Bu Günlerde İNADINA TÜRKÜM İNADINA MÜSLÜMANIM!!! |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Doğum Günün Kutlu Olsun Bozocan !!! | jtrulli | Duyurular | 12 | 23-10-2009 10:20 PM |
| Doğum Günün Kutlu Olsun Jtrulli | musa_unsal2005 | Duyurular | 14 | 14-10-2009 02:35 PM |
| Doğum Günün Kutlu Olsun Ozan | MaDDoGeMRe | Duyurular | 10 | 17-08-2009 12:21 AM |
| Heinz Doğum Günün Kutlu Olsun | MaDDoGeMRe | Duyurular | 14 | 10-06-2009 01:22 AM |
| CRAYZ Doğum Günün Kutlu Olsun | MaDDoGeMRe | Duyurular | 10 | 04-05-2009 05:49 PM |