|
||||||
| Videolar ve Tv capture Beğendiğiniz videolar ve tv capture ları |
|
| ||||
| Tag'lar: ultraslan |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
|
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...]
Sözler : Seni gördüğüm zaman Hayat sanki son bulur Kalbim durur dilim tutulur Seni gördüğüm zaman Can bedenden çekilir herşey senden sonra gelir ************************************************** *** [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Ölüm varmış korku varmış bu dünyanın sonu varmış bizim için yoktur tasa kalbimde sen yaşadıkça Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter deplasmanda samiyende ultrAslan hep seninle... ************************************************* [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Bu sene baskette tarih yazalım kupaları şirketlere bırakmayalım ne efes ne ülker nede telekom haydi bastır cimbombom sensin şampiyon ************************************** [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] (sözler belli oluyor) [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Koşalım zaferlere bu büyük taraftarla kylım beşiktaşa kanaryaya bekler bizi kupalar nice şampiyonluklar haydi bastır şanlı galatasaray *************************************** eklemeye devam edeceğim Not: birçok beste ezeli rakiplere sataşmalı olduğu için koymuyorum sizde eklerseniz sevinirim...
|
|
| Reklam | |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dev Program Arsivi (no Rapid)tikla Indir | DAZCAZ | Program Paylaşımları | 19 | 30-10-2007 02:47 PM |
| Film İndirdim Ama Açamadım Diyenler Baksın | SERGENT | VCD,CAM,TS,TC,MP4,RMVB | 5 | 27-12-2006 01:57 PM |
| Balık yakalama videosu lazım? | aflatoxin | Hobiler | 12 | 24-11-2006 12:27 AM |
| işte size birsürü program sec begen al | Dark-Places | Program Paylaşımları | 1 | 17-11-2006 12:43 AM |