|
||||||
| Bize Katılmak İster misiniz? Babaforumda yönetici olarak bizlerle çalışmak ister misiniz? |
|
| ||||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
|
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] bölümüze K9 alımı yapılacaktır, bölüme hakim kendine güvenen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler.
|
| aflatoxin adlı üyemize bu konu için teşekkür edenler : |
| Reklam | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() Tournaments Won: 15 Üyelik Tarihi: Apr 2006
Diggs: 0
Teşekkür: 2.610 1.651 mesajına 5.039 kere teşekkür edilmiş BaPu: 1096393018 (Hediye Ver)
|
abi valla burda görev almak isterdim ama 2 yıldır msn açmıyorum sadece maillere bakıyorum msn bana çekici gelmiyo yoksa senin için geçerdim bu bölüme.
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Artık Gizli Linkler Kalktı Teşekkür Butonuna Tıklamadan Gitmeyelim Lütfen... Herkesi YENİ açtığım Blog'uma Beklerim ![]() [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Ancak fikirdir varlığın, Gerisi et ve kemiktir bir yığın. MEVLANA [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
#3 |
|
Onursal Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2005
Teşekkür: 26 137 mesajına 302 kere teşekkür edilmiş BaPu: 1076911 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 317
Rep Puanı : 31078
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı kişisel problemlerimden ötürü siteyle ilgilenemedim bir süredir...Seneler boyunca elimden geleni yapmama neredeyse en başından beri yanınızda olmama rağmen kişisel bir problemim olduğunda bir Msnden mailden bana ulaşıp noldu başına bir şey mi geldi diye soran olmadığı gibi birde yetkilerim elimdem alınmış...
Yazık gerçekten yazık yaşça benden büyük abilerim olmasanız daha fenada konuşurdum ama ben yinede saygımı koruyorum sizlere karşı... Şimdi elinize vicdanınıza koyun lütfen! ve msn bölümüne girip bakın ben olmasam bir hiçtir msn bölümü ve gittiğimden beri aynı başlıklar hala duruyor zaten... Musa kardeş seninle bir derdim yok eger o bölümden sen sorumluysan inşallah başarılı olursun... Bu sitede 2-3 modaratör dışında kimsenin hiç bir şeyden anladığı yok o arkadaşları zaten herkes biliyor... Bİr çok kişi sadece mesaj atarak sohbet ederek modluk yapmaya çalışan insanlar super mod olurken ben geri dönerken modluk verdiniz yine ses etmedim... Benim derdim bu sitede mod falan olmak diil sadece yapılan nankörlüğedir tepkim sen yetkim versende vermesende ben paylaşmaya devam ederim bugune kadar sizleri bir aile olarak gördüğüm için burdaydım ama anladım ki bu tamamen yalan bu site sizin paylaşanların falan deil.... bu kadar işimin gücümün arasında insanlara bir faydam olsun diye bu kadar çabaladım paylaşımları siteden çekmiyorum çünkü hem uğraşamam hemde ben onları insanlarla paylaştım.... Duruyorlarsa varsın faydalansınlar.... Yalnız bu siteyi yöneten abilerime şunu söylemek istiyorum haklarını helal etsinler bir kusur işledikse affola.... Eğer herhangi birini kırdıysamda ayrıca çok özür dilerim
| karakancd adlı üyemize bu konu için teşekkür edenler : |
|
|
#4 |
|
Super Moderator
Teşekkür: 2.610 1.651 mesajına 5.039 kere teşekkür edilmiş BaPu: 1096393018 (Hediye Ver)
|
yok o bölümde görevim yok benim karakancd. yoksa orayla ilgilenirdim ama msn konusu benim ilgimi çekmiyor.
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Artık Gizli Linkler Kalktı Teşekkür Butonuna Tıklamadan Gitmeyelim Lütfen... Herkesi YENİ açtığım Blog'uma Beklerim ![]() [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Ancak fikirdir varlığın, Gerisi et ve kemiktir bir yığın. MEVLANA [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
| musa_unsal2005 adlı üyemize bu konu için teşekkür edenler : |
|
|
#5 | |
|
Admin
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2005
Teşekkür: 379 569 mesajına 1.327 kere teşekkür edilmiş BaPu: 999999996596173 (Hediye Ver)
|
Alıntı:
|
| aflatoxin adlı üyemize bu konu için teşekkür edenler : |
|
|
#6 |
|
Onursal Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2005
Teşekkür: 26 137 mesajına 302 kere teşekkür edilmiş BaPu: 1076911 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 317
Rep Puanı : 31078
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mustafa abi sadece bu kadar bir açıklama yapmanızı istedim onuda şuanda aldım gerisi benim için önemli değil eywallah ben kimseye haksızsınız demiyorum sadece sebebini içeren bir mesaj atılsaydı diyorum en azından bu kadarını hakettim diye düşünüyorum neyse bu açıklama içinde teşekkür ederim
| karakancd adlı üyemize bu konu için teşekkür edenler : |
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
Teşekkür: 0 0 mesajına 0 kere teşekkür edilmiş BaPu: 176 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar ben themask foruma bakdımda halen uploadlarım var rica edecem silermisiniz. Ayrıca sayın Admin Espiri anlayışınızı takdir ediyorum. Çocuk oyuncağımı krallıkmı bu yahu rütbe verip rütbe düşürüyorsunuz. Yöneticilk böyle olmamalı neyse yönetici arkadaşlar themask la ilğili hiç bir paylaşım kalmasın lütfen. Torpil yapdım başka bi siteye mod oldum ..... ![]() Ayrıca bu üye isminide silerseniz minnettar olurum. Konu jtrulli tarafından (11-07-2009 Saat 06:05 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yeni Üye
Teşekkür: 0 0 mesajına 0 kere teşekkür edilmiş BaPu: 508 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 584
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Nerden: kayseri de yaşıyorum balıkesir ve tunceli de yaşatılıorum=P
Teşekkür: 94 33 mesajına 47 kere teşekkür edilmiş BaPu: 72812 (Hediye Ver)
|
karkancd abimi üzmeyin. . .
|
|
|
#10 | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İsTeDiĞiN UzAnTıDa Maİl AdReSi Al... | S@p@n=(:-(I) | MSN&ICQ ve e-Mail | 16 | 26-09-2009 11:17 AM |
| Fake Mail Nedir Diyenler Baksın!sakın Yemeyin.. ( ! ) | mc_yucel | MSN&ICQ ve e-Mail | 3 | 12-02-2008 04:37 PM |
| Tam 30 Farklı Uzantıda Mail Alabilirsiniz[hack için kullanılmak için mutlaka bak] | karakancd | MSN&ICQ ve e-Mail | 0 | 12-10-2006 08:07 PM |
| Mail hacklemek suçmus!! ve cezası varmıs bakın. | hunter22tr | MSN&ICQ ve e-Mail | 10 | 05-03-2006 07:48 PM |
| Mail Hackten Korunma | ceset | MSN&ICQ ve e-Mail | 1 | 01-03-2006 02:45 PM |