|
||||||
| Paylaşımlarınız Sunumlarınızı bu bölümde tek bir konu altından sergileyebilirsiniz. |
|
| ||||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
|
Tüm Paylaşımlarımı Tek Tek Yazmak İsterdim Ama Vaktim Yetmez Arkadaşlar. Hem Size Hem Bana Kolaylık Olması İçin Tek Tık'la Tüm Paylaşımlarıma Ulaşabilirsiniz. 2oo5 .... 2oo9 [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...]
![]() Ceddim ermeni Soykırımı Yapmak İsteseydi, Kainatta 1 Tane ermeni Kalmazdı. israil, fransız, danimarka Malı Almam, Aldırmam. soad Dinlemem, ahmet kaya Dinlemem. Türk'üm Demenin Suç, Müslümanım Demenin İrtica Nedeni Olduğu Bu Günlerde İNADINA TÜRKÜM İNADINA MÜSLÜMANIM!!! |
||
|
|
| cesetkullanıcısının bu konusuna 3 kişi teşekkür etmiş: |
| Reklam | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
K9
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2009
Diggs: 0
Teşekkür: 1.095 325 mesajına 533 kere teşekkür edilmiş BaPu: 363282 (Hediye Ver)
|
bütün paylaşımların için teşekkür ederim ceset paşam.harikasın
![]()
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Durumu : Kitap Okuyor ![]() ɯouǝʌ‾ʎǝpıds [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] ![]() Gözümdeki yaş olsan seni kaybetmemek için ağalamazdım |
|
|
| Spidey_Venom adlı üyemize bu konu için teşekkür edenler : |
|
|
#3 |
|
♠Süpe®♣Üye♠
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2005
Teşekkür: 88 496 mesajına 887 kere teşekkür edilmiş BaPu: 47521 (Hediye Ver)
|
Bizden Geçti Paşam Senin Gibi ... Musa Ünsal gibi.. Şu an nikini .. İsmini hatırlayamadığım birçok genç enerjik dinamik arkadaşların yolunu açmak için klübemize çekildik
![]() ne konustum yav okuyanda beni 70 lik dede sanacak 25 imdeyim daha ![]()
![]() Ceddim ermeni Soykırımı Yapmak İsteseydi, Kainatta 1 Tane ermeni Kalmazdı. israil, fransız, danimarka Malı Almam, Aldırmam. soad Dinlemem, ahmet kaya Dinlemem. Türk'üm Demenin Suç, Müslümanım Demenin İrtica Nedeni Olduğu Bu Günlerde İNADINA TÜRKÜM İNADINA MÜSLÜMANIM!!! |
|
|
| cesetkullanıcısının bu konusuna 2 kişi teşekkür etmiş: |
|
|
#4 |
|
K9
Teşekkür: 1.095 325 mesajına 533 kere teşekkür edilmiş BaPu: 363282 (Hediye Ver)
|
tıkladım "Yaptırdığınız Arama kriterleri ile maalesef sonuç alınamadı. Lütfen uygun bir arama komutu ile tekrar deneyin..." çıktı en iyisi böyle yapsınlar
senin üyelere açık profil bilgine girip baksınlar veyada musa abi ile benim yaptığım gibi teker teker koyarsın![]()
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Durumu : Kitap Okuyor ![]() ɯouǝʌ‾ʎǝpıds [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] ![]() Gözümdeki yaş olsan seni kaybetmemek için ağalamazdım |
|
|
|
|
#5 |
|
♠Süpe®♣Üye♠
|
Abooo
|
|
|
|
#6 |
|
K9
|
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Durumu : Kitap Okuyor ![]() ɯouǝʌ‾ʎǝpıds [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] ![]() Gözümdeki yaş olsan seni kaybetmemek için ağalamazdım Konu Spidey_Venom tarafından (26-11-2009 Saat 09:50 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() Tournaments Won: 15 Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür: 2.617 1.655 mesajına 5.043 kere teşekkür edilmiş BaPu: 1096393183 (Hediye Ver)
|
hocam yaptığın tüm paylaşımlar için kendim adına çok teşekkür ediyorum. Hala yerin doldurulamadı bu açık. Yalnız verdiğin linkin çalışmamasının nedeni sitede kişiye özel arama yapılıyor senin gördüğünü biz göremiyoruz
![]()
[Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Artık Gizli Linkler Kalktı Teşekkür Butonuna Tıklamadan Gitmeyelim Lütfen... Herkesi YENİ açtığım Blog'uma Beklerim ![]() [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] Ancak fikirdir varlığın, Gerisi et ve kemiktir bir yığın. MEVLANA [Bu Linki Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Kayıt Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
#8 |
|
Super Kıdemli Mod.
![]() Tournaments Won: 12 Üyelik Tarihi: Jun 2005
Teşekkür: 80 201 mesajına 266 kere teşekkür edilmiş BaPu: 765025378 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 1690
Rep Puanı : 168221
Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptırdığınız Arama kriterleri ile maalesef sonuç alınamadı. Lütfen uygun bir arama komutu ile tekrar deneyin...
olsun buda iyi bir sonuç nede olsa.
| seker adlı üyemize bu konu için teşekkür edenler : |
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2010
Teşekkür: 0 0 mesajına 0 kere teşekkür edilmiş BaPu: 235 (Hediye Ver)
Rep Gücü : 1
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi :
![]() |
iyimiş
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
♠Süpe®♣Üye♠
|
Linkte cikmiyorda forumu bi dolasirsan hakikaten iyiymis diyeceksin
![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hammurabi Kanunları | aflatoxin | Dünya Tarihi | 4 | 01-11-2009 09:53 PM |
| seri katıller ve ruhsal durumları | piskopat_26 | Korku Bölümü | 2 | 27-08-2009 06:38 AM |
| A-Z'ye atasözleri | piskopat_26 | Türkçe - Edebiyat | 2 | 01-02-2009 01:48 PM |
| <<< Kimya Terimleri Sözlüğü >>> | SERGENT | Kimya | 0 | 19-03-2008 02:52 PM |
| bilmediğim yönleriyle Atatürk | houston | ATATÜRK | 1 | 04-03-2008 01:16 PM |